Om os

Hvem er vi? Læs mere om os

Fyens Tv-inspektion ApS blev grundlagt i 2020 af Jonas Hindsgaul, 28 år. Virksomheden har base i Fredericia.

Jonas er udlært anlægsstruktør hos Korinth Entreprenørfirma med stor viden og erfaring indenfor kloakering. Med stor ekspertise indenfor kloak, er Jonas i stand til at finde den rigtige løsning på reparationer. Han har arbejdet som sjakbajs med ansvar for kloakering på projekter som “Ofelias Plads” og udvidelse af Kastrup Lufthavns landingsbane.

​Jonas er certificeret DTVK-operatør. Det betyder, at al udført Tv-inspektion er underlagt kontrolordning for at sikre høj kvalitet og optimal teknologisk standard, samt ekspertise indenfor XML-datahåndtering.

Hvorfor vælge os?

Hvem er vi?

Fyens Tv-Inspektion ApS blev grundlagt i år 2020 af Jonas Hindsgaul, der er certificeret DTVK-operatør. Jonas er udlært anlægsstruktør hos Korinth Entreprenørfirma med stor viden og erfaring inden for kloakering, og han har desuden arbejdet som sjakbajs med ansvar for kloakering på projekter som Ofelias Plads og udvidelse af Kastrup Lufthavns landingsbane.

Efter et år med base i Faaborg på Sydfyn har Fyens Tv-Inspektion nu base i Fredericia i trekantområdet. Herfra tilbyder vi TV-inspektioner til brug for private, erhverv og forsikringsselskaber i hele landet.