Rottebekæmpelse: ​Få hjælp til opsætning af en rottespærre

​Oplever du problemer med rotter i kloakken? Så er der hjælp at hente hos Fyens Tv-Inspektion ApS. Vi udfører klassiske opgaver i forbindelse med rottebekæmpelse. Vores virksomhed ligger i Fredericia, men vi har også mange kunder i Middelfart og Vejle.

Det er vigtigt at reagere hurtigt, hvis du oplever problemer med rotter i din kloak. På længere sigt kan det nemlig få store konsekvenser for kloaksystemet, eftersom rotterne kan gnave hul i stort set alle materialer i kloakken. Vi har heldigvis det rette udstyr til montering af rottespærre og rykker gerne ud, lige så snart du henvender dig.

Vi er en virksomhed, der udfører TV-inspektion både hurtigt og effektivt. Det er en stor hjælp i tilfælde, hvor der sættes en rottesikring op. Her kan vi hurtigt og nemt lokalisere de rør, hvor rotterne befinder sig eller har befundet sig i.

​Vi tilbyder:

​Bekæmpelse af rotter

Professionel opsætning af rottespærre

Tæt samarbejde med en autoriseret kloakvirksomhed

Høj kvalitet

VI SØRGER FOR PROFESSIONEL ROTTEBEKÆMPELSE MED EN ROTTESPÆRRE HOS DIG

Hos os kan du være sikker på, at du får høj kvalitet allerede fra begyndelsen. I det øjeblik du kontakter os – hvad end du er erhvervskunde, privatkunde eller andet – står vi klar til at rykke ud. Som sagt er det vigtigt at reagere hurtigt, hvis du har rotter i kloakken.

Når vi kommer ud til dig, sørger vi for at give den bedste service og en skræddersyet løsning. Generelt har vi stor erfaring indenfor kloakering og TV-inspektion og ved derfor med nøjagtighed, hvordan vi skal håndtere rottebekæmpelse og montere en rottespærre.

Vores priser er konkurrencedygtige, og vi sørger altid for at lave et skræddersyet og uforpligtende tilbud til dig. Før vi kan give en endelig pris, kræver det dog, at vi vurderer opgaven.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du ønsker flere informationer om rottebekæmpelse, er du mere end velkommen til at kontakte os. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud, hører vi også gerne fra dig.

Ring til telefon 42 73 74 44, eller skriv en e-mail til jhk@fyenstvinspektion.dk.

SKRÆDDERSYET LØSNING

Vi hjælper fra problemet opstår til det er løst. Vi er med hele vejen, så kunden får den bedste rådgivning samt løsning.

STOR ERFARING & VIDEN

Vi har stor erfaring og viden indenfor kloakering og tv-inspektion, og vi stræber altid efter at blive endnu dygtigere indenfor vores felt.

KONKU​RRENCEDYGTIG PRIS

Vi garanterer et gennemført stykke arbejde og en fantastisk service til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os i dag og hør, hvad vi kan tilbyde.

Har du spørgsmål?

​Skriv til os her

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud, er du velkommen til at udfylde vores formular herunder.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg Fyens TV-inspektion ApS på Facebook

Hos Fyens TV-inspektion ApS opdaterer vi løbende vores Facebook med spændende projekter og information.

Derudover kan vi også kontaktes på Facebook, hvis du står med en opgave som vi skal klare.

Følg med i vores hverdag

Chat med os om din opgave

Hold dig opdateret på nyheder

Se tidligere udførte projekter

Læse anmeldelser fra vores kunder

Finde nyttig viden om os

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Fyens TV-inspektion ApS 

Flinteager 37, 7000 Fredericia

CVR: 41326077

Kontakt os

Telefon: 42 73 74 44

E-mail: jhk@fyenstvinspektion.dk